Love & Reality

Giovanna over bizar EOTB-moment: ‘Nog nooit zoiets meegemaakt’

Giovanna was achteraf misschien wel de ex die het meest heeft losgemaakt in het hele Ex on the Beach-seizoen. Binnen no-time werd ze aangevallen door Romée en Ayleen, die onder meer drinken over haar heen gooiden.

Constant ruzie

“Ik vond het wel vervelend, ik had nog nooit zo’n situatie meegemaakt”, blikt Giovanna terug bij Rumag. “Het was niet makkelijk, nee.” Inmiddels heeft ze zich over alles heen kunnen zetten. “Ja, nu wel. Online haters heb ik niet zoveel gekregen als ik dacht. Ik dacht ook: wat gaat er gebeuren daarna? Want ik heb ook een leven, een reputatie. Ik ben ook bezig met mijn bedrijf. Dus ik was wel een beetje bezorgd.”

Liefde achteaf

“Ik krijg ook heel veel liefde van mensen, want mensen zien dat ze me pesten en dat is totaal niet fijn.” Als ze de andere EOTB’ers in drie woorden moet omschrijven, kiest ze voor: “Pesten, haat, jaloezie. Of ik nog een keer mee zou doen? Nee, maar wel aan een ander programma. Waar niet zoveel drama is, dat is niks voor mij.” De Braziliaanse beauty knipoogt dat we haar ‘misschien wel terugzien in Love Island’ volgend jaar.. Zou dat niet leuk zijn?

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!