Love & Reality

Giancarlo Luciano in De Bachelorette het model uit Italië

Giancarlo Luciano behoort in De Bachelorette met Sylvia Geersen tot de groep heren die om het hart van haar strijden. Met zijn tattoos tot in zijn nek en levendige kapsel is het knappe model uit Italië een opvallende verschijning, wie weet strikt hij Sylvia wel als zijn femmina. Giancarlo gaat er in ieder geval alles aan doen.

Giancarlo Luciano in De Bachelorette

Giancarlo Luciano heeft, zoals zijn naam al doet vermoeden, Italiaanse roots. Hij is echter geboren, getogen en opgegroeid in Helmond. Naast Italiaanse casanova is hij dus óók een Brabants gezelligheidsdier. Een perfecte combinatie in de strijd om de rozen van Bachelorette Sylvia Geersen? Dat zou zomaar kunnen!

Bachelorette-Luciano Italiaans model en fotograaf

Voor het brood op de plank is Giancarlo Luciano fotograaf. Dat doet hij onder zijn ‘artiestennaam’ Karel. ‘Giancarlo, ook wel bekend als Karel, rondde zijn opleiding tot grafisch ontwerper en modeontwerper af. Hij groeide daarna op met veel fantasie en creativiteit om zich heen en maakte hier in zijn baan als fotograaf en kunstenaar gebruik van’, lezen we op de website van zijn eigen business.

Giancarlo is Brabants gezelligheidsdier

Overigens staat Giancarlo niet alleen achter, maar ook vóór de camera. Hij doet namelijk steeds meer klussen als model. En dat is ook niet zo gek, gezien zijn looks. Hij verzocht zijn uiterlijk dan ook altijd tot in de puntjes. In zijn vrije tijd gaat Giancarlo, zoals het een Brabander betaamd, graag op stap met zijn vrienden. Tevens pakt hij met veel plezier regelmatig het vliegtuig voor stedentripjes. Middels de nodige uren in de sportschool houdt hij zijn fysieke gesteldheid op peil. Ook belangrijk natuurlijk, als model. En misschien ook wel een pluspuntje voor Bachelorette Sylvia, die zelf ook bijzonder fit en afgetraind is.

‘Anders in het leven sinds overlijden broertje’

Op de profielpagina van Giancarlo Luciano bij RTL lezen we verder nog dat hij ‘in het verleden een paar relaties heeft gehad, maar dat het door verkeerde keuzes telkens helaas niks is geworden’. Het veel te vroeg overlijden van zijn broertje werkte als een eyeopener voor de hunk, die sindsdien serieuzer in het leven staat en zich niet meer zo snel druk maakt om kleine dingen. Tot slot beschrijft hij zichzelf als ‘zacht en lief’. Dat wil hij maar al te graag gaan delen met Bachelorette Sylvia. Succes, Giancarlo!

➡ Niets missen van De Bachelorette? Volg dan ook de Facebook-groep en praat direct mee!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ayla bucks (@bucksstudios)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Robin Timmermans (@robintimmie)