Ex on the Beach

Geweldig nieuws: er komt een zesde seizoen van Ex on the Beach

De tiende aflevering van Ex on the Beach Double Dutch All Stars is inmiddels al op MTV verschenen: het was de allerlaatste van een spectaculair seizoen, dat nu helaas tot een einde is gekomen.

MTV kondigt komst Ex on the Beach seizoen 6 aan

Maar, niet getreurd. Er komt namelijk een zesde seizoen van Ex on the Beach Double Dutch aan, zo bevestigt MTV. Ook voor degenen die het nieuwe seizoen niet vanaf de bank thuis wil bekijken, maar liever zélf in de villa vertoeft, is er goed nieuws. De zender zoekt namelijk nog naar deelnemers!

Deelnemers gezocht

De zender schrijft: ‘De Ex on the Beach-villa is hét paradijselijke oord voor summer flings, veel (heel veel) drama en misschien wel ultieme romance. Acht sexy avontuurlijke mannen en vrouwen zullen naar een villa vertrekken op een tropisch eiland waar het drie weken lang zal draaien om verleiding, flirten, seks, feesten, avontuur en natuurlijk de exen!’
‘Weet jij zeker dat je dé Tablet of Terror kan handelen, heb je wel zin in een paradijs vol party’s, dates en misschien de ultieme summer love? Sta jij sterk in je schoenen en kan je de oplopende temperatuur in de villa aan? Geef je dan op voor het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch’, luidt de oproep.