Love & Reality
Boer Gerben van Boer zoekt vrouw seizoen 12

Gerben uit Boer zoekt Vrouw 2022

Gerben is te zien in Boer zoekt Vrouw 2022. De dertigjarige geitenhouder woont samen met zijn ouders, broer en zus op de boerderij. Ze zijn allemaal actief op het gemengde bedrijf. Iets wat Gerben graag doet, maar hij mist wel nog wat in zijn leven. Gerben vindt het niet vervelend om bij zijn ouders te wonen, maar zou toch graag de volgende stap zetten in zijn leven. Dat zou hem goed lukken met een leuke vrouw in zijn leven. Mogelijk vindt hij die in Boer zoekt Vrouw 2022.

Gerben uit Boer zoekt Vrouw 2022

Geitenhouder Gerben is een van de deelnemers aan Boer zoekt Vrouw 2022. Gerben is dertig jaar oud en woont nu nog gezellig met zijn vader, moeder, broer en zus op de boerderij. Met zijn vijven zorgen ze ervoor dat de zeshonderd geiten niets te kort komen. Gerben vindt het fijn dat hij nog bij zijn ouders woont, want daardoor hoeft hij zelf nooit na te denken over zijn avondeten.

“Zo slecht heb ik het niet. Dat is ook het probleem, denk ik”, vertelt Gerben. Toch heeft hij ook wel door dat het inmiddels tijd is voor de volgende stap in zijn leven. Die hoopt hij te kunnen zetten door een leuke vrouw tegen te komen. In het dagelijks leven is hem dat nog niet gelukt, maar mogelijk wel in Boer zoekt Vrouw.

Gerben zoekt leuke vrouw

Gerben heeft wel eens wat geprobeerd in de liefde, maar gelukt is het nog niet. Dat komt waarschijnlijk ook omdat Gerben erg verlegen is. Oogcontact maken vindt hij eng. “Dat doe ik niet zo graag. Zeker niet als ik iemand nog niet zo goed ken. Als ik verlegen ben, kijk ik liever even de andere kant op.” Toch heeft Gerben wel door dat het tijd wordt voor een leuke vrouw in zijn leven. Vooral ook omdat hij werken op de boerderij erg leuk vindt, maar hij het saai zou vinden als hij het in zijn eentje moet doen. Toch weet hij als geen ander dat zijn moeder ook ooit een keer op pensioen gaat. “Dan moet ik toch een keer wat anders gaan zoeken.”

“Het zou toch leuk zijn als ik met mijn eigen vriendin samen kan melken. Hier ben ik normaal niet zenuwachtig en heb ik alles onder controle”, gaat hij verder. Door zijn onzekerheid is Gerben nog onervaren in de liefde. Verder dan een keertje zoenen kwam het voor Gerben nog niet.”

BzV Gerben zoekt leuke, stoere meid

Gerben uit BzV vindt dat het tijd wordt dat er een leuke vrouw in zijn leven komt. Met zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw 2022 hoopt hij dan ook op ‘een leuke, stoere meid’ die hem goed kan begrijpen. “Al ben ik niet altijd even duidelijk, daar hoop ik op. Om samen voor dingen te vechten en boer en boerin te zijn.” Maar dat is niet alles. “Ik zou graag gezelligheid willen en iemand om lief en leed mee te delen. Ik zou het heel leuk vinden als iemand een biertje mee gaat doen in het weekend, maar ook iemand die gewoon bij me is. Op lange termijn zou ik het heel leuk vinden als het iemand is met wie ik het bedrijf voort kan zetten.”

➡ Niets missen? Word dan ook lid van de Boer zoekt Vrouw Facebook-groep

Alle Boer zoekt Vrouw 2022 deelnemers: Evert | Gerben | Hans | Hilda | Janine | Joost | Jouke | Rob (witlofteler) | Rob (kersenteler) | Robert