Love & Reality

Georgia Steel sterspeelster in Ex on the Beach: Peak of Love

Georgia Steel is één van de bekendste gezichten in Ex on the Beack: Peak of Love. We kennen de blondine al van Love Island UK seizoen 4. Vooral de eeuwige uitspraak ‘I am loyal’, waarna ze vervolgens bij meerdere andere mannen probeerde aan te kloppen, is bij de fans blijven hangen.

Georgia Steel in Ex on the Beach: Peak of Love

Georgia Steel is in 1998 in het Engelse Thirsk geboren. Ze studeerde op de St. Mary’s University en werkte als barvrouw en professioneel danseres. In 2013 maakte Georgia haar televisiedebuut in twee afleveringen van de sitcom All at Sea, waarin ze de rol van Amanda Bryce vertolkte.

Georgia Steel in Love Island UK

Pas echt bekend werd ze bij het grote publiek na haar deelname aan Love Island UK seizoen 4. Ze eindigde als achtste samen met haar toenmalige vlam Sam Bird, na op dag 47 weggestemd te worden. In de villa zoende ze met meerdere mannen, waaronder ook Jack Fowler, die toen al in een ‘relatie’ zat met Laura Anderson.

Georgia Steel in Celebs Go Dating

Haar relatie met Sam Bird hield na Love Island UK niet heel erg lang stand, en om haar bestaan als vrijgezel alsnog te doorbreken deed ze vervolgens mee aan het zesde seizoen van Celebs Go Dating. Ook dat leverde geen serieuze relatie op. Afscheid nemen van de televisie kon Georgia echter niet, want ze is ook nog te bewonderen geweest in Celebs on the Ranch én Celebrity Coach Trip.

Of haar deelname aan Ex on the Beach: Peak of Love, dat op 27 mei 2020 op Videoland in Nederland verscheen, wél gaat resulteren in een rake pijl van Cupido is nog afwachten. Ook zullen we gaan zien of één van haar exen, waaronder Sam Bird van Love Island UK, zijn opwachting gaat maken in de serie. Hoe dan ook: drama is gegarandeerd met Georgia Steel aan boord!

Georgia Steel met haar ex Sam Bird tijdens Love Island UK seizoen 4.
Georgia Steel tijdens Ex on the Beach: Peak of Love.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

This ones for you

Een bericht gedeeld door Georgia Steel (@geesteelx) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good vibes only 🤍

Een bericht gedeeld door Georgia Steel (@geesteelx) op