Love & Reality

Uitgelekt: ‘Dit zijn de vier koppels die meedoen aan Temptation Island!’

Het duurt nog ruim een maand voor Temptation Island: Love or Leave van start gaat, maar inmiddels zouden alle deelnemende stellen al bekend zijn. Het gerenommeerde social media-account Team Tempa meldt hen opgedoken te hebben. Dit zijn ze!

Denise en Marco

Het eerste stel dat de ultieme relatietest aan zou gaan bestaat uit Denise Ray Delgado en Marco Sleeswijk. Denise en Marco zijn beiden actief in de muziekwereld, waar Denise bovendien ook als redacteur voor een contentcreatiebureau.

Solero en Gulcin

‘You don’t get another chance, life is no Nintendo game’. Zo luidt het motto van Solero, en dus konden deze twee knapperds simpelweg geen ‘nee’ zeggen toen de Temptation-kans zich aanbood. Maar kunnen ze wél ‘nee’ zeggen tegen alle knappe singles straks?

Greg Deira en Karina la Cruz

Greg Deira en Karina la Cruz zijn al meer dan 7 jaar samen, maar zouden nu dus aan Temptation Island mee gaan doen. Laatstgenoemde is geboren in Willemstad, waar Greg een Rotterdammer is met Antilliaanse roots. Het leven op een eiland is hun dus niet vreemd, maar op Temptation Island daarentegen..

Jaydi en Sonny in Wereldreis op Wielen - Sterren op TV

Jaydi Dubois en Sonny Lorenzo

Van hen werd al een tijd terug bekend dat ze mee zouden gaan doen aan Temptation Island. Sindsdien gonst het ook gelijk van de geruchten dat ze niet meer samen zijn. Eerder waren Jaydi en Sonny al te zien in Wereldreis op Wielen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Volgens Team Tempa zijn dit de vier koppels uit het komende seizoen van #TemptationIsland 2020! Meer info? #linkinbio 📲

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op