Love & Reality

Gaby Blaaser definitief gebroken in Special Forces: “Hoor hier helemaal niet”

In het programma Special Forces VIPS worden BN’ers zowel mentaal als fysiek flink op de proef gesteld. Na Hannelore Zwitserlood (46) en Imanuelle Grives (36) heeft nu ook voormalig Bachelorette Gaby Blaaser de spreekwoordelijke handdoek in de ring gegooid.

Gebroken

Gaby hield kranig stand, maar in aflevering 3 brak de blondine dan toch. De staf zag het al wel aankomen; zij zagen hoe Gaby het iedere opdracht weer lastiger kreeg. “Voor nummer zeven vrees ik het ergste”, klonk het. “We moeten ook echt kijken naar haar bijdrage aan de groep, wat mij betreft heeft ze dat gewoon niet. Zowel niet fysiek als mentaal, dat gaat alleen maar minder worden.”

‘Ik hoor hier helemaal niet..’

Gaby werd dan ook voor ‘een verhoor’ opgeroepen en stort dan in. “Ik kan al heel snel denken bij een auditie dat ik niet genoeg ben”, snottert ze. “En ik zou graag de andere kant op willen: dat ik wél gewoon meetel (…) Ik merk dat ik steeds weer terugval in dat onzekere meisje.” Want je zou het misschien niet denken, maar Gaby is erg onzeker. “Eigenlijk hoor ik hier helemaal niet..” Daarom trekken Gaby én de staf samen de conclusie dat ze Special Forces VIPS per direct de rug toe moet keren. Maar wel met opgeheven hoofd. “Ik ben het meest trots op het feit dat ik alles ben aangegaan. Het was superzwaar. Maar dat ik toch kan zeggen: deze tranen zijn van blijdschap en opluchting. Ik vind het heel tof dat ik dit heb mogen doen”, zegt ze na afloop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)