Temptation Island VIPS

Gaan we Channah en Quentin terugzien in Temptation Island VIPS?

In aflevering acht van Temptation Island VIPS zagen we hoe Channah en Quentin definitief afscheid namen van Thailand, omdat ze hun eerste kindje verwachten.

Channah wil zeker nog een keer meedoen, Quentin twijfelt

Quentin vertelde al dat hij vooral opgelucht was dat Channah het opbiechtte en naar huis wilde. Channah zelf daarentegen vond het wel jammer dat het nodig was, erkent ze in Telegraaf TV.

Ze zou daarom in de toekomst best nog een keer mee willen doen. “Want je gaat denken, en dat is misschien juist het gevaar: ‘we weten hoe het in elkaar zit, en het spelletje werkt, dus we kunnen het aan!'”

‘Je hebt het spel niet afgemaakt en je wil hem toch finishen’

Quentin lacht: “Je hebt het spel niet afgemaakt hè, en je wil hem toch finishen!” Presentatrice Ingrid Janssen stelt dan dat we ‘Quentin en Channah dus nog een keer in Temptation Island VIPS kunnen verwachten’. Channah: “Ik zou het zo weer doen, ja!”‘

Quentin vult aan: “Mij zal ze dan over de streep moeten trekken, want ik twijfel, hoor. Dat gaat dan toch weer helemaal fout? Channah twijfelde al aan me toen ik ‘tieten vast had’, wat dus niet zo bleek te zijn. Dat gaf ze zelf ook al toe. Ach, wie weet!”