Love & Reality

Forse kritiek op lippen Temptation-Pommeline: “Ik herkende je bijna niet”

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Lipjes getuit

Pommeline Tillière werd vorige week 27 jaar en plaatste rondom haar birthday de nodige foto’s en video’s. Het kwam haar ook op kritiek van volgers te staan, want sommigen vielen over haar volle lippen. “Vind je je lippen nu niet wat ‘te’? Ik herkende je bijna niet”, klonk het onder meer. De blondine reageert daar nu open en eerlijk op: “Zou ik het anders doen? Nee. Ik vind mijn lippen niet ‘te’. En ik vind het mooi, dus als het u niet aanstaat…”

Verder gaat Pommeline in op de vraag of ze spijt heeft dat ze in januari jongstleden haar bilimplantaten liet verwijderen: “Ik ben super blij met hoe mijn billen er nu uitzien. Ik had altijd gedacht dat ze zouden hangen nadat ik mijn implantaten er zou laten uithalen, maar nee, ik vind ze zelf veel mooier en ik zou iedereen afraden om implantaten te nemen.”

Tot slot erkent ‘Pommie’ dat ze het best zwaar heeft gehad met een ‘coronadepressie’.  “Ik ben gelukkig op vlak van thuissituatie, werk, enzovoort. Maar het coronagedoe maakt mij heel depressief als ik eerlijk mag zijn. Maar nu alles terug opengaat, hoop ik dat mijn mood ook beter zal worden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@pommelinetilliere)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@pommelinetilliere)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@pommelinetilliere)