Love & Reality

Floor Coster legt in Are You The One? haar liefdeslot in wetenschappelijke handen

Floor Coster is te zien in Are You The One? In het eerste seizoen van de Nederlandse editie gaat de blondine proberen om de liefde te vinden. Dat lukte haar zelf nog niet, wellicht middels de wetenschap wél.

Floor Coster in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One?-Floor is hopeloos in de liefde

Floor Coster werkt als fitnesscoach, en dat is aan haar droomlichaam ook wel te zien. Verder staat de 31-jarige schone bekend als een ‘gezelligheidsdier’. Ze legt immers makkelijk connecties met anderen. Maar dat leverde dus nog geen relatie op. Op Instagram schreef Floor zelf over haar aanstaande avontuur in Are You The One?: “Jaaa lieve mensen! Ik mag het eindelijk bekend maken, ik zit in het programma Are You The One? Omdat deze meid nogal moeite heeft om een levenspartner te vinden dacht ik, ik geef me over aan de wetenschap.. Zij hebben een perfecte match voor mij gevonden, aan mij de taak om er achter te komen wie dat is.”

Op zoek naar een man met pit, ambitie en zelfvertrouwen

Het levensmotto van carrièretijger Floor Coster is ‘work hard, play hard’. Ze valt dan ook op ambitieuze mannen met pit en gif in hun donder. Verder heeft ze een zwak voor mannen met veel zelfverzekerdheid, en qua uiterlijk is een beetje lengte een must. Als-ie maar langer is dan Floor zelf, dat zeker. En haar grootste afknappers? Mannen die geen initiatief tonen, overal als makke schaapjes achteraan lopen. Onbetrouwbaarheid is logischerwijs ook een rode vlag, net als nonchalance, en ‘geen moeite willen doen voor je prinsesje’. Staat genoteerd, Floor!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!