Love & Reality

Flinke uithaal naar Tim Hofman: ‘Hij zakt naar een dikke onvoldoende’

In een uitzending van #BOOS van presentator Tim Hofman deed het slachtoffer van de aanranding in De Villa uitgebreid haar verhaal. Het maakte nogal wat los, maar mediadeskundige Rob Goossens vond de aflevering niet bijster sterk.

‘Tim Hofman was vooral zichzelf aan het neerzetten als Moeder Theresa’

“Een 10 met een griffel voor Tim Hofman voor het feit dat hij als enige luisterde, terwijl alles en iedereen die bij de productie betrokken was, eigenlijk niet wilde horen dat er iets gruwelijk mis was gegaan. Maar als ik die uitzending dan bekijk, zakt die 10 toch wel naar een dikke onvoldoende”, schrijft Goossens zijn rapport, in RTL Boulevard.

“Dat heeft er met name mee te maken dat Tim Hofman dit meisje uitgebreid aan het woord laat, maar eigenlijk niks doet om haar écht te helpen.”

“Ja, hij gaat naar RTL en Blue Circle toe, maar hij is vooral emo-tv aan het maken. Hij is de grote Tim Hofman aan het neerzetten, die een soort hedendaagse Moeder Theresa is en alle problemen uit de wereld haalt.”

“Hij staat bijvoorbeeld helemaal niet stil bij het feit dat Peter van der Vorst toch behoorlijk wat lef heeft getoond door te zeggen ‘dit kan echt niet, ik trek de stekker uit een heel genre’.”

“Het programma heet #BOOS: niet om mensen boos te maken, maar om boze mensen te helpen en tot een soort van einde te komen. Maar hij is gewoon op effectenjacht. Hij maakt nu nog meer mensen boos, dan ze er al waren”, aldus Goossens tot slot.