Fleur La Rebelle in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Fleur La Rebelle maakte in aflevering negen van Ex on the Beach Double Dutch All Stars haar spetterende entree. De knappe brunette kwam in de serie als de ex van Wayne Siebenga.

Fleur La Rebelle in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Fleur La Rebelle is een 27-jarige schoonheid uit het Limburgse Geleen. Ze werkt in een broodjeszaak in Sittard, maar bouwt ondertussen ook aan een carrière als model. Zo is ze terug te vinden in de stal van Model Management.

Het eerste wat opviel waren haar tattoos: Fleur heeft haar strakke lichaam behoorlijk laten versieren met inkt. Zo zien we onder meer een bloementattoo op haar linkerschouder, iets verderop een sleutelgat (?), op haar rug een levensgroot vrouwengezicht en op haar bovenbeen onder meer enkele regels aan tekst.

Fleur La Rebelle uit EOTB ex van Wayne én Roy

Fleur La Rebelle verraste de EOTB’ers door op een speedboot aangesneld te komen. Ex Wayne Siebenga schrok zich eerst rot van de eerste ex van hem die in twee seizoenen tijd (!) aanspoelde voor hem, maar was daarna toch ook wel erg enthousiast, en kreeg nóg een verrassing te verwerken.

Fleur, met wie hij jaren geleden een tijdje gedatet heeft, was tot een maand geleden namelijk nog regelmatig aan de zijde van mede EOTB-ster Roy van den Branden te vinden. Zelf noemt de tattookoningin hen beiden voormalige ‘friends with benefits’.

Fleur mocht gelijk op date met diezelfde Roy, en later op de avond werd er ook wel gekust, maar de tweede nacht in de villa bracht ze plots door met Bülent Sayginer. Veel tijd heeft ze niet meer, maar eigenlijk heeft Fleur, kandidaat voor Miss Tattoo NL 2020, nu al behoorlijk indruk gemaakt in Ex on the Beach Double Dutch All Stars!