Love & Reality
Fe Love Island 2022

Fé Bolleboom in Love Island Limburgse paardrijdster

Fé Bolleboom behoort in Love Island tot de groep met knappe vrijgezellen. Aan aandacht van mannen heeft de Limburgse brunette absoluut geen gebrek, maar de prins op het witte paard zat helaas nog niet tussen alle geïnteresseerde mannen. Hopelijk wordt ze in Love Island dan tóch verliefd.

Fé Bolleboom in Love Island

Love Island is terug op de buis. Onder leiding van presentatoren Holly-Mae Brood en Viktor Verhulst vliegen twaalf originals naar het Spaanse Gran Canaria in de zoektocht naar ware liefde – en naar de geldprijs van 25.000 euro. Tijdens herkoppelingen moet gekozen worden wie de beste match is, degene die alleen achterblijft vliegt linea recta terug naar Nederland/België. Wie gaan Job en Esmee (inmiddels al uit elkaar) opvolgen als winnaars?

Love Island-Fé Limburgse paardrijdster

Fé Bolleboom is geboren en getogen in Limburg. Haar moeder Angelique runt een schoonheidssalon, maar hoewel Fé zelf ook altijd veel aandacht aan haar uiterlijk besteedt, ligt haar passie toch ergens anders: de oogverblindende beauty is namelijk opticien in opleiding. Toepasselijk is dat ze het leven door een roze bril bekijkt; altijd positief ingesteld. Toch is haar liefdesleven tot dusver minder rooskleurig. Ze wordt regelmatig aangesproken in haar DM op Instagram, maar de ware zat daar niet bij. Wie ook nog wel eens in haar DM zitten, zijn voormalig Love Island-sterren Aleksandra en Rowéna, goede vriendinnen van Fé. Wellicht hebben zij nog goed advies meegegeven.

Hoogste tijd voor ware liefde

Fé heeft al de nodige Tindermatches en dates gehad, maar gaat nog altijd als single door het leven. Op Love Island hoopt ze daar verandering in te kunnen gaan brengen. In haar vrije tijd rijdt ze graag paard en houdt ze van gezellige dingen doen met haar vriendengroep. Ook van een vakantietje hier en daar is Fé niet vies. Nu nog een man vinden die samen met haar het vliegtuig wil gaan pakken naar warmere oorden.

Vlaams accent

In de nabije toekomst hoopt Fé een typisch ‘huisje, boompje, beestje’-leven op te kunnen gaan bouwen. Ze zoekt naar een lieve man die niet alleen haar vriend, maar ook haar soulmate wordt. En mocht haar soulmate van over de Belgische grens komen, dan is dat geen probleem. Fé switcht haar accent probleemloos naar het Vlaams. Dat is het voordeel van Limburgs zijn. Heel veel succes in Love Island NL/BE!

➡ Lees ook: Zijn Lennert en Fé nog samen na Love Island?

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fé Bolleboom (@fe_bolleboom)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fé Bolleboom (@fe_bolleboom)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fé Bolleboom (@fe_bolleboom)