Love & Reality

Fatih Calgan in Temptation Island: Love or Leave single ‘Tarzan’ met Turkse roots

Fatih Calgan schittert in Temptation Island: Love or Leave als één van de in totaal twaalf vrijgezelle hunks, die niet kunnen wachten om hun prinses tegen te komen. Deze Belgische Turk met Tarzan-looks is vastberaden om daar spoedig in te slagen.

Fatih Calgan in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is sinds dit jaar iets anders: in het vorige en ook in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation-single Fatih heeft Turkse roots

Fatih Calgan is 26 jaar oud en komt uit Diest. Op zijn profielpagina bij Temptation Island: Love or Leave wordt hij omschreven als een ‘nonchalante badboy met Turkse roots’. Hij werkt als ober bij Club Versuz, een bekende en grote nachtclub in België. Aldaar krijgt hij erg vaak te horen dat hij wel lijkt op Tarzan, vanwege zijn imposante lichaamsbouw, baardje en natuurlijk vooral zijn ‘men bun’.

Tarzan, ober en badboy

Maar ondanks al dat geflirt van aangeschoten dames in de club is Fatih nu helemaal klaar voor iets serieus. Hij heeft een zwak voor ambitieuze vrouwen, die weten wat ze willen. Het type vrouw dat zeker níét bij hem hoeft aan te kloppen, is de doorsnee dramaqueen. Daar houdt Fatih absoluut niet van.

In zijn vrije tijd gaat Fatih graag zelf stappen, om eens aan de andere kant van de bar/het dienblad te staan. Ook sport hij erg veel – dat zal je niet verrassen gezien zijn lichaam – en voetbalt de Belgische hunk veel. Op een behoorlijk niveau ook, want Fatih komt uit voor KVK Tienen, op het vijfde niveau van heel België.

Voetballer bij KVK Tienen

Eerder speelde hij als aanvallende middenvelder ook al voor Herk FC, KFC Diest, KFC Oosterzonen, KAC Betekom, Tempo Overijse en KVK Wellen. Op 26-jarige leeftijd heeft Fatih dus behoorlijk wat clubs versleten, maar het is nu tijd om aan een vrouw in ieder geval wat langer trouw te blijven. Tijd voor huisje, boompje, beestje!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fatih (@fatihclgn)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fatih (@fatihclgn)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Fatih (@fatihclgn)