Love & Reality

Fara in Love Island de eerste biseksuele deelneemster

Fara is te zien in Love Island. De blondine kwam binnen via de beruchte villa van Casa Amor en dus heeft ze een paar dagen om een man aan de haak te slaan. Een leuk en opvallend detail: Fara valt op zowel mannen als vrouwen.

Fara in Love Island en Casa Amor

Fara is 21 jaar oud en studeert op de opleiding psychologie. Ondertussen verdient ze haar centen al als danseres én danslerares, dus in Love Island kan ze altijd nog terugvallen op haar moves en soepele heupen als ze een man moet versieren.

In haar vrije tijd gaat ze het liefst veel, vaak en tot in de late avonduurtjes op stap met haar vriendinnen en leert ze de kneepjes van het vak als make up-artist. Een multifunctioneel talent is Fara dus zeker.

Fara valt op mannen én vrouwen

Fara is verder een vrouw met een grote mond, maar stiekem ook met een klein hartje, erkent ze gelijk. Ze valt op mannen die ze kan vertrouwen en die loyaal zijn. want in het verleden is ze al eens gekwetst geweest en dat wil ze niet nog een keer meemaken.

“Ik ben naar Love Island gekomen voor het avontuur, en hopelijk om het vertrouwen in de liefde terug te vinden.” Op haar profielpagina lezen we verder: ‘Haar voorkeur gaat wel uit naar mannen maar als er een leuke vrouw is, gaat ze ervoor. Wie weet wat het Love Island avontuur deze Belgische dame gaat brengen.’ Dat zou toch wat zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Pure happiness

Een bericht gedeeld door (@faraptrs) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lost myself in Paris

Een bericht gedeeld door (@faraptrs) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@faraptrs) op