Love & Reality

Famke Louise en Denzel vertellen hoe het nu met hun (en de kleine) gaat

Twee weken geleden maakten Famke Louise en Denzel Slager melding van de geboorte van hun zoontje, genaamd Nówie Storm. Sindsdien leven ze op een enorme roze wolk, zo vertellen de kersverse ouders aan RTL Boulevard.

Stilte voor de Storm

“Met ons gaat het heel goed, we zijn lekker aan het genieten”, vertelt Famke. Lover Denzel vult aan: “Hij eet en slaapt goed, is heel vrolijk en huilt niet. Hij is superrelaxed.” De zware nachten vallen hen nog mee, vertelt Famke. “De nachten gaan eigenlijk heel goed, we moeten er om de drie uur uit voor een voeding, dat drinkt hij goed op. Hij is lekker aan het groeien.”

‘Maakt onze relatie nóg sterker’

Maar natuurlijk zijn er ook minder fraaie dingen, lacht Denzel: “Hij heeft z’n eerste spuitluier gehad, daar ben ik de dupe van geweest!” Hoe dan ook is hij blij met zijn vriendin als moeder. “Famke is zó’n goede moeder. (…) Het gaat heel goed tussen ons, er bloeit iets nieuws. Je ziet elkaar op een heel andere manier.” En Famke besluit: “Ik weet gewoon dat dit onze relatie nog sterker maakt. Dit is gewoon het mooiste wat er is.”

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)