Love & Reality

Faby Forster in Are You The One? Spaanse alleskunner met een groot hart

Faby Forster schittert in Are You The One? NL. De beauty heeft een ontzettend druk leven met zeer uiteenlopende taken, karweien en bezigheden, maar toch pakte ze met alle liefde haar koffers in voor drie weken Gran Canaria in dit bijzondere avontuur. Ze is al eens verkozen tot Miss Beauty van Groningen.

Faby Forster in Are You The One?

Are You The One? debuteerde in 2014 op de Amerikaanse tv. De serie is dus maar liefst zeven jaar oud, dankzij MTV en Videoland gaan we ‘m nu ook eindelijk in Nederland verwelkomen. De serie laat 10 vrijgezelle dames en 10 vrijgezelle heren de liefde van hun leven vinden in een prachtige villa. In tien afleveringen tijd moeten zij allen hun perfecte match, gekozen door de computer, zien te vinden. Als iedereen aan het eind bij de juiste persoon zit, wordt de prijzenpot van 200.000 euro verdeeld.

Are You The One-Faby van Spaanse afkomst

Op haar Instagram-profielpagina zien we dat Faby Forster, die op haar twaalfde vanuit Spanje naar Nederland emigreerde, van alle markten thuis is. Ze is bijvoorbeeld singer/writer, dj én heeft een studie rechten afgerond. Beauty, brains én artistiek/muzikaal dus. Desondanks vond Faby de ware liefde nog niet, ze hoopt die te gaan scoren in Are You The One In 2019 werd Faby Forster nog verkozen tot Miss Beauty van Groningen. Met die titel op zak heeft ze zich ook lang en intensief ingezet voor het goede doel. Wat heeft/kan deze vrouw eigenlijk níét?

Faby is Miss Beauty én studiebol

Daarover zei ze toen op de website InDeBuurt: “Ik heb nooit de ambitie gekoesterd om missverkiezingen te gaan doen, totdat ik ervoor benaderd werd. Het is op m’n pad gekomen en daar ben ik heel blij mee, want ik heb er heel veel van geleerd. Wat ik vooral leuk vind, is dat het ook om je intelligentie en het sociale aspect gaat en niet alleen om je uiterlijk. Nu ga ik me eerst richten op het dj’en, want ik heb sinds kort een contract getekend bij een management. Ja, i’m going places!”

DJ Ivy

Faby draait onder de artiestennaam DJ Ivy en gaat vooral over Urban, R&B, Dancehall, Oldschool en Reggaeton-muziek. De grote vraag is nu natuurlijk of de 21-jarige latina ook een man gaat scoren, in Are You The One? De energieke, positieve dame houdt van lange, grote mannen die zeker zijn van hun zaak, en minstens zo ambitieus zijn als Faby zelf is. De grootste afknappers zijn ijdelheid en arrogantie. Staat genoteerd, Faby!

Deelnemers Are You The One? BoudewijnDamiëtDelanoDividiviFabyFloorIreneIvoJaapJamalJBJoeyMaartjeMaximMichèleNuriRabiaShaniceTychoYasmin

Niets missen van Are You The One? Word lid van onze Facebook-groep!