Temptation Island

Fabrizio over Pommeline, professionele hulp, weglaseren gezicht en Maithé

Fabrizio heeft in de nieuwe aflevering van Temptation Gossip open kaart gespeeld. Voor het eerst heeft hij zijn kant van het verhaal verteld. Fabrizio kwam dolgelukkig aan in Temptation Island VIPS. Niets wees erop dat zijn relatie met Pommeline kapot zou gaan door het programma. Maar niets bleek minder waar. Na Temptation Island bleken hun wegen toch te scheiden. In gesprek met Ferry Doedens sprak Fabrizio over professionele hulp, Pommeline, de tatoeage op haar been en Maithé.

Professionele hulp

Fabrizio gaf in Temptation Island VIPS al aan dat hij af en toe een eikel kan zijn. Vooral relaties zijn voor hem niet makkelijk. “Door gebeurtenissen in het verleden in m’n liefdesleven heb ik een soort van schild gecreëerd voor mezelf om niet gekwetst te worden. Ik heb veel dingen gezien. Van bedrog met m’n vroegere beste vriend bijvoorbeeld tot gewoon pathologisch liegen. Echt extreem. Maar ik merk ook wel van mezelf: die dingen zijn niet afgesloten. Ik dacht dat ze afgesloten waren, maar die staan nog wagenwijd open. En totdat dat afgesloten is, kan ik ook geen nieuwe relatie beginnen en ik krijg daar professionele hulp voor sinds kort, en het helpt.”

Over Pommeline

Ook Pommeline kwam ter sprake. “Pommeline kan jaloers zijn ja, zeker.” Al ziet Fabrizio daarin ook dat hij zelf een fout heeft gemaakt. “Opnieuw mijn fout vanaf het begin: Ik was vanaf het begin heel bezitterig en heel jaloers. En hoe loste ik dat op? Door haar constant naar me toe te trekken. Achteraf bekeken niet zo geweldig, maar dat is ook gebleken na Temptation Island. Waarop ik toen meer vrijheid begon te vragen aan haar wat uiteindelijk ook voor de breuk gezorgd heeft.”

Pommeline had na afloop echter nog iets om te verwerken. Op haar been stond een levensgrote tatoeage van het gezicht van Fabrizio. Die is ze sinds kort aan het weglaseren. “Dat is heel confronterend, want ik besef nu pas, maanden later, wat ik haar uiteindelijk heb aangedaan.” Nooit heeft Fabrizio haar proberen tegen te houden om de tattoo niet te laten zetten. “Dat heb ik helemaal niet gezegd, op dat moment waren we verloofd. Opnieuw een hele zwaar bevestiging naar mij toe van: ‘Ik wil 1000 procent voor je gaan. Je bent de enige man in m’n leven, ik doe dit voor jou.’ Prachtig, maar achteraf gezien… Misschien had ik haar moeten tegenhouden.”

Met Maithé

Na Temptation Island VIPS kwam er een nieuwe dame op het pad van Fabrizio: Maithé. Hij merkte echter al snel dat de geruchten niet meewerkten in hun prille relatie. “We konden geen serieuze relatie hebben. Als je constant geconfronteerd wordt met dingen uit het verleden, of ze nu waar zijn ja of nee. Jammer, maar meer kan ik er ook niet over zeggen. Het is uiteindelijk een gezamenlijke beslissing geweest om uit elkaar te gaan, want het ging ook niet verder zo.”