Temptation Island VIPS

Fabrizio over dreamdate met Julia: ‘Dat heeft die roddel teweeggebracht’

Fabrizio is te zien in de nieuwe aflevering van Temptation Gossip. De voormalig verleider deed dit jaar als koppel met Pommeline met aan Temptation Island VIPS. De twee waren voor hun deelname nog verloofd, maar hebben Temptation Island niet overleefd. Onlangs ging het gerucht rond dat Fabrizio tijdens de dreamdate een misstap had begaan met Julia. Dat is volgens hem echter niet waar.

Dreamdate Julia

Ferry Doedens vroeg Fabrizio naar het gerucht in de nieuwe aflevering. “Ik ben me bewust van de roddels die er spelen, maar er spelen er zoveel. De dreamdate met Julia was voor mij eerder oppervlakkig, zoals alle dates met haar”, legde Fabrizio uit. Volgens hem moeten we het gerucht niet al te serieus nemen en is hij voornamelijk voort gekomen uit jaloezie.

“Ik denk dat vooral de jaloezie ermee te maken heeft gehad. Dat ik uiteindelijk met een ander meisje wel een serieuze relatie wilde en met Julia niet. Ik denk dat dat die roddel waarschijnlijk teweeggebracht heeft.” Uiteindelijk kwam Fabrizio tenslotte bij Maithé terecht. Of Julia echt gelogen heeft, is nog maar de vraag. Als bewijs plaatste zij tenslotte zelfs screenshots uit een WhatsApp-gesprek.