Temptation Island VIPS

Fabrizio legt uit: Zo bedroog hij Pommeline met Julia

Fabrizio Julia Temptation Island VIPS

Fabrizio en Pommeline hebben Temptation Island VIPS niet overleefd. De twee waren verloofd op het moment dat ze meededen aan het programma en dit powercouple leek de verleiding echt te weerstaan. Eenmaal na het programma kwam Fabrizio er echter al snel achter dat wat hij had met Pommeline niet meer hetzelfde was. In gesprek met Temptation Gossip praat hij over Lie, Pommeline en hoe hij de fout inging met Julia.

Fabrizio en Lie

Om te beginnen vertelde Fabrizio hoe hij en Lie samenkwamen. “Lie was een heel knap meisje. Blond, perfectie bijna. Dus ik had zoiets van: oké, goed… Knap meisje. Afgesproken, sushi gaan eten. Maar verder dan dat is het ook nooit gegaan en achteraf ben ik te weten gekomen dat Pommeline verliefd was op mij. Dat was ook weer zoiets van: Hoezo is zij verliefd op mij? Wat is er zo speciaal aan mij? Ook weer dat onzekere”, legde Fabrizio uit.

Toch kwam hij samen met Pommeline. “Uiteindelijk een relatie gehad van anderhalf jaar. Verloofd geweest. Meegedaan aan Temptation, komen we weer thuis. Ik wilde het liefst vooral die band met Julia behouden. Ik wist dat Pommeline daar geen fan van was, maar eerst wou ik haar ook overtuigen van: Het is niet meer dan vriendschap.”

Meer dan vriendschap

Pas later kwam Fabrizio erachter dat hij zichzelf én Pommeline voor de gek hield. “Want we wisten allemaal heel goed dat er tussen mij en Julia wel een soort van aantrekkingskracht was. Die we dan allebei ontkenden en negeerden ook. Naderhand wilde Pommeline dat ik geen contact meer had met Julia of minder, want we spraken elkaar dagelijks. Dat heb ik drie dagen volgehouden. Uiteindelijk ben ik haar weer gaan appen.”

Daarna ging het zelfs zover dat Fabrizio stiekem afsprak met Julia. “Ik heb het heel lang verzwegen. Ik had gewoon vanaf dag 1 eerlijk moeten zijn en moeten zeggen: ‘Kijk Pommeline, hoe mooi het ook is geweest, het is er niet meer. De vlam is gedoofd en ik heb gevoelens voor een ander. Of ik verlang ernaar om vrij te zijn.’ Maar ik durfde niet op dat moment. Uiteindelijk stortte niet alleen haar wereld in, maar die van mij ook. We woonden samen, we waren verloofd.” Toch werd het uiteindelijk niets met Pommeline en kwam Fabrizio bij Maithé terecht. Ook die relatie is inmiddels over.