Love & Reality

Fabrizio en Joshua over moeilijkheden bij daten ná reality tv-deelname

Fabrizio Tzinaridis en Joshua Feytons zijn twee bekende gezichten in Nederland en België. Dat heeft een hoop voordelen, maar ook nadelen. Met name in hun zoektocht naar de ware liefde wil het nogal eens een belemmering vormen, zo vertellen ze tijdens een datingevenement van Love Island (’t Love Eiland’), waar ze met geïnteresseerde dames een beschuitje gingen eten.

Fabrizio

Zo vertelt Fabrizio, die zelfs met de dood werd bedreigd nadat hij met alle drie de finaledames in De Bachelor België het bed in dook, aan Het Laatste Nieuws: “We leven in een wereld waar social media en bekendheid zo hoog worden aangeprezen, terwijl dat toch ook wel veel nadelen heeft. Zeker in je sociale leven. Ik probeer daar op de juiste manier mee om te gaan, maar het is niet evident om iemand te vinden die écht is.”

Joshua

En Joshua, voor wie zijn Temptation- en EOTB-deelname inmiddels al aardig lang geleden is:  “Iedereen heeft natuurlijk een beeld van je. Waar ik nu over praat is vijf jaar geleden, maar op de één of andere manier is mijn naam toch steeds naar voren blijven komen. Mensen hebben altijd wel een idee of gevoel over je. Dan is het moeilijk om de realiteit daarin te schetsen en te denken: oké hoe is die persoon tegenover mij?” We hoeven Joshua dan ook niet meer terug op de reality-buis te verwachten: “Dat boek is voor mij nu wel echt gesloten.”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOSHUA FEYTONS (@joshuafeytons)