Love & Reality
Ex on the Beach seizoen 8

Ex on the Beach in de zomer terug met langverwacht nieuw seizoen

We hebben er even op moeten wachten, maar er is eindelijk goed nieuws omtrent Ex on the Beach: Double Dutch. De realityserie is op 12 juni eindelijk terug voor een gloednieuw seizoen. Het achtste seizoen zit opnieuw vol lust, liefde, intimiteit, drama en verrassingen van de tablet of terror. De eerste aflevering wordt op zondag 12 juni om 22.00 uitgezonden bij MTV en in de dagen daarna volop herhaald. Ook zie je de aflevering vanaf dinsdag 14 juni op Videoland

Acht singles

In het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch maken we kennis met acht sexy vrijgezellen uit Nederland en België. Ze reizen af naar Gran Canaria waar ze denken te genieten van een heerlijke rustige, luxe vakantie. Niets blijkt echter minder waar, want na verloop van tijd spoelt de ene na de andere ex aan op het eiland. Soms levert dat verzoeningen op, maar vaak zorgt het ook voor heel wat ruzies.

Onverwachte wendingen

Ook dit jaar mogen we ons weer opmaken voor heel wat onverwachte wendingen. De deelnemers zijn voor nu nog niet bekendgemaakt, maar daar komt in de komende maanden ongetwijfeld verandering in. Eerder zag het er al naar uit dat we Harrie Snijders terug zouden zien in het nieuwe seizoen. Ook dat wordt binnenkort ongetwijfeld bevestigd. Hieronder wordt het nieuwe seizoen alvast aangekondigd.

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!