Love & Reality

Ex on the Beach bereikt nieuwe ‘hoogtepunten’: kwartetje, vliegende matrassen en een bizarre Ex

Ex on the Beach: Double Dutch aflevering 4 was wederom een bijzonder heftige. Het ging van een kwartetje in het bedje, naar vliegende matrassen en nieuwe exen met een wel heel opmerkelijk verleden (en heden). Hoogste tijd voor een recap, dus.

Spoiler alert

Aflevering 4 begon met de entree van Sander, die op jetski-date (een altijd terugkerend fenomeen in EOTB) ging met Lesley én Shani. Eerstgenoemde is niet gelijk enthousiast over ‘Tattoo Elvis’, laatstgenoemde wél. Maar nog veel uitgesprokener zijn ze in de villa, nadat Gloria kwam vertellen dat Sander het strand opkwam met een sneer naar iedere bewoner (‘het zijn allemaal sukkels en pussys’). Met name Danny en Dusty zijn niet al te blij met die mededeling van Sander.

Op het moment dat Sander aan komt lopen richting de villa, trekt Danny dan ook zijn shirt uit en staat hij als een bewaker bij de discotheek langs de ingang. Al snel mondt het uit in een grote ruzie met Sander, die iedereen in de villa over zich heen krijgt. Tot overmaat van ramp wordt zijn matras door Danny, Dusty en Robin over de leuning van het balkon af gejoekeld. Maar EOTB zou EOTB niet zijn als we in het volgende fragment al Sander, Danny en co vrolijk zien proosten. ‘Op een gezellige avond!’

Een ode aan de matrassen in Ex on the Beach. De ene vliegt over het balkon de struiken in, de ander krijgt vier man in één keer bovenop zich.

En een gezellige avond werd het zeker. Want ondanks meerdere waarschuwingen van zijn ex Sem, waar-ie naar eigen zeggen nog altijd veel gevoelens voor heeft, gedraagt Dusty zich weer als een loopse hond. Kusje bij Sem hier, tongetje van Imke daar. De grote eindknal komt er in de vorm van een kwartetje, samen met zijn maatje Keanu, oude vlam Imke en ‘de vrouwelijke Harrie’, Lesley.

Dit alles vindt plaats als de kat van huis is. Sem is namelijk naar het strand geroepen, samen met Jorney en Shani. Zij verwelkomen langs het water Davey, de ex Jorney. En dat is iemand met een ronduit bizar verhaal (iets over een kind thuis, tegenwoordig een relatie met Shani…). Alles hierover lees je op zijn profielpagina.

EXtra Power

Zijn EXtra Power is het kunnen onthullen van een groot geheim uit de villa, in de vorm van beeldmateriaal. Gaat het hierbij om het kwartetje van Dusty, Keanu, Imke en Lesley? Of om de stiekeme kus van Odim en Shani, eerder dit seizoen? We kunnen in ieder geval wel met zekerheid vaststellen dat de komende episodes minstens net zo heftig gaan worden als deze. Wát een spanning, drama en sensatie!