Love & Reality

Eveline, Shayenne, Marlou en Jady zijn de vrouwen in De Villa aflevering 3

De derde aflevering van de nieuwe serie De Villa staat inmiddels al een tijdje op Videoland, en zal woensdagavond op RTL5 uitgezonden worden. Dit zijn de vier vrouwen die dit keer op zoek gaan naar de ware liefde.

Eveline

De 23-jarige Eveline is niet op haar mondje gevallen en noemt zichzelf dan ook een grote flirt. Vroeger was ze een echte bad girl die een gevecht niet uit de weg ging, maar tegenwoordig droomt ze van huisje boompje beestje; het liefst met een lange, gespierde jongen met bruin haar en tattoos.

Shayenne

Deze 20-jarige, half Braziliaanse beauty twijfelt niet lang als we haar vragen naar haar ideale date: “Ik hoef geen luxe diner, doe mij maar gewoon frikandellen en hamburgers.” Ze valt op gladde jongens met een strakke six pack en zonnebank bruine huid. Vindt zij in De Villa haar frikandel speciaal?

Marlou

Op het eerste gezicht lijkt de 21-jarige, half-Chinese, Marlou misschien een klein poppetje, maar ze laat niet met zich sollen. Ze weet precies wat ze wil en hoe ze dat moet krijgen: “Ik hoef alleen maar met mijn ogen te kijken en dan komt mijn target al naar me toe.” Ze valt op echte bad boys, maar haar match moet niet té vol zijn van zichzelf.

Jady

De 20-jarige Jady is een echte Gooische vrouw. Tijdens het uitgaan valt ze vaak op foute types, maar in ‘De Villa’ hoopt ze zorgzame, loyale jongen met inhoud tegen te komen. Hoewel ze zelf nogal jaloers kan zijn, keurt ze haar perfecte match daar op af: “Ik heb een hekel aan mannen die denken dat ik hun bezit ben.”

RTL