Love & Reality

Evan Naalden eerste nieuwe ex in Ex on the Beach Double Dutch

Evan Naalden is de eerste nieuwe ex in Ex on the Beach Double Dutch. In aflevering 1 van de heftige realityserie maakte de blonde spierbundel zijn entree op het bevreesde strand om zijn voormalige vlam Julie te verrassen. Surprise: ook met Lynn heeft hij een verleden.

Evan Naalden in Ex on the Beach

Evan Naalden zag voor het eerst het levenslicht in Goirle, in de buurt van het Noord-Brabantse Tilburg. Hij ging naar school op het Kempenhorst College en werkt tegenwoordig als art director bij Morgen Internet.

In zijn vrije tijd gaat Evan maar wat graag naar festivals: met name die met uptempo-muziek zoals Intents, maar ook op technofeestjes als Awakenings vermaakt dit feestbeest zich opperbest.

Evan is de ex van Julie én Lynn

Evan noemt zichzelf ‘de eerste én de beste ex’. De 22-jarige Brabander valt op vrouwen met donker haar er is een echte borstenman. Julie kende hij via social media en ook al liep de relatie stuk, hij denkt nog een goede kans bij haar te maken. Al denkt Julie daar nog even trek in: “Voor mij is er geen unfinished business, hoor.”

Maar eenmaal aangekomen op het strand wachtte Evan gelijk de eerste verrassing: daar zat namelijk naast Julie ook Lynn, met wie hij eveneens een verleden heeft. “We zijn uit eten geweest en hebben gekust. Toen wilde meneer gelijk seks, ik niet, en toen werd hij boos”, foetert Lynn bij de entree van Evan.

Bij zijn voormalige vlammen lijkt hij dus niet aan te hoeven kloppen. Het wordt nog even afwachten of hij bij de andere dames in de villa wél kan gaan scoren!