Evan en Kaci deelnemers aan Temptation Island USA

Evan Smith en Kaci Campbell doen mee aan Temptation Island USA. Zij durven het aan om hun relatie langs de gevaarlijkste meetlat ooit te leggen.

Evan en Kaci in Temptation Island USA

Evan Smith en Kaci Campbell zijn beiden 28 jaar komen uit het mooie Los Angeles. Evan werkt daar als bedrijfseigenaar en Kaci is personal trainer. Ze leerden elkaar kennen op hun negentiende, maar de vonk sloeg niet gelijk over. Pas vijf jaar later begonnen ze officieel hun relatie.

Kaci wil trouwen, Evan nog niet

Ze zijn nu dus ook bijna vijf jaar samen. Kaci wil al een behoorlijke tijd trouwen, maar Evan hield tot dusver de boot af: mochten ze samen Temptation Island USA overleven, gaat het er wél van komen en stappen ze spoedig in het huwelijksbootje.

En dat werd tijd, vindt Kaci. “Het huwelijk is belangrijk voor mij. Mijn ouders vinden het niets dat Evan en ik ongetrouwd samenwonen.”

Vader Temptation Island USA-Evan vermoord vanwege vreemdgaan

Voor Evan ligt het moeilijker, en dat heeft een gruwelijke reden: zijn vader ging vreemd en werd later vermoord door de man van de vrouw waarmee hij ging, tevens een veroordeeld drugscrimineel.

“Ik ben bang dat ik Kaci dan ga kwetsen zoals mijn vader dat deed.” De overblijfselen van Evan’s vader werden acht maanden na zijn dood teruggevonden in de woestijn.

Beiden erkennen dan ook dat deelname aan Temptation Island USA doorslaggevend zal zijn: gaan ze samen verder en dus eindelijk trouwen, of kunnen Evan en Kaci elkaar toch niet voor eeuwig gelukkig maken en gaan ze uit elkaar?