Love & Reality

Esmee Cox in Love Island NL 2021 extra bombshell

Esmee Cox is in Love Island NL 2021 binnengekomen als extra bombshell, samen met Carlyn Huiskes. De Brabantse blondine is naast carrièretijger ook een feestbeest, maar dat leverde tot dusver dus nog niet de ware liefde op.

Esmee Cox in Love Island NL 2021

Esmee Cox is 24 jaar jong, komt uit Helmond en verdient haar centen als manager allround bij de medisch kosmetische kliniek Clinic63. Ze trad er in februari 2021 in dienst nadat ze eerder studeerde op de Fontys Hogeschool (small business & retail management) en de Avans Hogeschool in Den Bosch (HBO ondernemerschap en retailmanagement). Tijdens het studeren had Esmee meerdere baantjes in kledingwinkels, maar haar toekomst lijkt dus in de sector geneeskunde te liggen.

Love Island-Esmee echte bombshell

Volgens haar vriendinnen is haar ‘flirtblik’, inclusief verleidelijke ogen, het belangrijkste wapen van Esmee in de jacht op haar droomman. Zelf heeft ze een zwak voor mannen met een vlotte babbel. “Dan heb je mij al voor tachtig procent binnen.”

Op Love Island komt de Brabantse beauty echter voor niets minder dan een blijvertje. Ze is niet voor niets een Boogschutter als sterrenbeeld. “Dat betekent dat je constant je pijlen op je doel afschiet. En mijn doel is nu een leuke man aan de haak slaan; ik ga echt al mijn charmes eruit gooien”, belooft ze zelf. In haar vrije tijd reist Esmee graag de hele wereld over; onder meer zo ongeveer heel Europa en zelfs Bali (Indonesië) mag ze al afstrepen.

Op zoek naar ware liefde

Aangezien Esmee als extra bombshell de villa in kwam, aan de zijde van lotgenoot Carlyn Huiskes, is dat ook hard nodig: ze moet in recordtempo een koppelpartner gaan scoren, anders was haar Love Island-avontuur van korte duur. Maar we hebben al het vertrouwen in boogschutter Carlyn, en kunnen niet wachten om te zien wie haar prooi gaat worden!

De deelnemers aan Love Island 2021: AliJimJobJoeyMinnMorrisNinaRosaRowennaYasminEsmeeCarlynFrancescoDenizDonny

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandnl)