Love & Reality

EOTB-Shani: “Confronterend om mezelf terug te zien”

Shani van Hoey is één van de meest opvallende deelnemers aan Ex on the Beach: Double Dutch tot dusver. De pittige blondine kreeg daardoor ook al veel kritiek van de kijkers over zich heen.

‘Confronterend om mezelf terug te zien’

Aan de Televizier vertelt Shani hoe ze het terugkijken zelf beleeft. “Ik vond het toch wel confronterend om mezelf terug te zien. Vooral de scenes waar ik bezig ben met het mannelijk schoon, daar schrok ik best wel van. Ik heb me tijdens de opnames niet anders voorgedaan dan dat ik werkelijk ben. Ik ben een erg uitgesproken persoon en dat zie je goed terug op televisie. Voor de rest heb ik erg genoten van de eerste aflevering en vooral gelachen.”

“Toen ik Keanu op het strand zag staan was ik helemaal door het dolle heen. Ik kende Keanu namelijk al voor Ex on the Beach. Gedurende het programma zijn we dus ook veel met elkaar opgetrokken. Ook is Danny één van mijn beste maatjes geworden. Ik spreek ze beiden regelmatig. Hopelijk kunnen we snel weer naar een feestje in Nederland of België gaan.”

Aan het begin was het wel even wennen dat er 24/7 een camera achter haar aan zat. “Het gaat toch door je hoofd heen dat bijna alles wat je doet of zegt wordt opgenomen. Echter was ik de camera’s na de eerste avond al vergeten. We hadden het zo gezellig met elkaar als groep dat je daar totaal niet mee bezig bent. Wat ook erg hielp was dat iedereen achter de schermen erg aardig en behulpzaam was.”

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!