Love & Reality

EOTB-Sem: “Daar was ik echt heel boos over”

Sem de Coninck kwam in aflevering 3 van Ex on the Beach het strand op gelopen. Eigenlijk had ze zich ook als original-kandidaat aangemeld, maar toen viel ze nog op het nippertje af. Dat vertelt Sem in het Brabants Dagblad.

Afgevallen als original

“Ik vond mezelf wel een type ervoor. En het leek me leuk om nieuwe mensen te leren kennen, al helemaal door corona. Daarom had ik me opgegeven. Ik kwam alle rondes door, tot de laatste. Toen viel ik jammer genoeg af. Een week later werd ik alsnog gebeld met de vraag of ik als ex wilde komen. Zo ben ik op gesprek gekomen.”

“Daar kreeg ik te horen dat ik voor Dusty, de jongen waarmee ik op dat moment datete, moest komen. Het was wel heel toevallig dat wij ons allebei hadden opgegeven. We wisten het ook niet van elkaar. Uiteindelijk ben ik gegaan. Ik was ook heel benieuwd hoe hij zich had gedragen”, vertelt Sem.

Boos op Dusty

Maar Dusty had zich niet heel goed gedragen. “Voor Dusty naar Tenerife ging, zat het heel goed tussen ons. Ik had ook verwacht dat dat zou doorzetten. Bij mijn aankomst had hij al met twee andere meiden seks gehad. Dat was wel heftig. Daar was ik echt heel boos over. Achteraf is er veel gebeurd en heb ik veel gezeik met hem gehad. Dat zie je straks wel in de afleveringen. Als ik het nog een keer zou doen, dan zou ik zonder hoge verwachtingen gaan. Mijn verwachtingen over Dusty zijn namelijk heel erg tegengevallen.”

Toch heeft ze geen spijt. “Ik dacht ik ga erheen, dat doe ik wel even. Maar ik heb het écht heel erg onderschat. Het was heel heftig. Dat lag niet aan de camera’s ofzo. De eerste paar dagen houd je daar wel rekening mee. Alles wordt namelijk gefilmd, zelfs als je gaat douchen of op de wc zit. Maar daar ben je zo aan gewend. Ik vond de ruzies het heftigste. Mijn tijd was echt next level.”