Love & Reality

‘EOTB-Robin Sterk heeft na geruzie met ex al weer nieuwe vriendin en dit is haar’

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Couple goals ❤️❤️ – – @robinsterkk @nasharaederveenx

Een bericht gedeeld door MTV 🌴 EX ON THE BEACH S6 (@eotb.s6) op

Niet bij te houden

Na zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch zet Robin Sterk de bloemetjes behoorlijk buiten. Een kleine drie maanden geleden ging hij nog ruziënd uit elkaar met zijn ex Nicky, die even later plots opdook aan de zijde van zijn EOTB-rivaal Reamon. Inmiddels heeft hij echter al weer een nieuwe relatie, met Nashara Ederveen. Zij is net als Robin bijna iedere dag in de sportschool te vinden, dus dat is alvast een pluspunt. We zijn benieuwd hoelang het dit keer gaat duren!

Rodanya klust erop los

Voor Rodanya zijn het drukke tijden. Ze zit namelijk middenin haar verbouwing, en ondertussen is ze natuurlijk ook nog eens fulltime mama. “Ik ben er de afgelopen dagen achtergekomen dat klussen niks voor mij is”, lacht ze. “Nog een paar weekjes en dan kunnen we eindelijk al onze spulletjes verhuizen naar ons nieuwe plekje.” Nog heel even volhouden dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__) op

Mega Megan

Megan Desaever (ex van Kevin, viel voor Joshua, had kaas uit de oren stromend en is koekerond, die) staat op de cover van de Playboy, dus nu kan ze ook best in haar ondergoed over straat rennen. Dat moet de Belgische gedacht hebben toen ze besloot op een vulkaan af te stormen met wel heel weinig kleren aan. Wie houdt haar nog tegen? Go Megan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

CUTE! 💕Joan en Mert genoten van hun eerste nachtje in de Hideaway #loveisland

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Murt en Jonna in de hideaway

Dankzij een flink aantal stemmen van het publiek mochten Mert (alias Murt) en Joan (alias Jonna) een nachtje in de hideaway slapen. Tijdens de aflevering van Love Island zagen we al dat de tortelduifjes het er erg gezellig hadden, een foto op Instagram bewijst dat. Wat een cute couple!