Love & Reality

EOTB Reünie escaleert: boze deelnemer gooit decorstuk (!) richting Harrie

In Ex on the Beach: Double Dutch is ware liefde doorgaans erg zeldzaam, maar in het afgelopen seizoen ontstonden er toch zomaar meerdere setjes. Taier en Lakeisha zijn nog altijd samen, Joao en Ayleen helaas niét meer. En hoe staat het nu met een ander gevormd koppeltje; Lars en Yanne?

Lars en Yanne

“Ex on the Beach was lust en drama, maar ik ga met liefde naar huis”, jubelde Lars, geflankeerd door Yanne, nog bij het eindshot van dit seizoen. Maar een échte relatie is er eigenlijk nooit van gekomen. “Als jij tegen al je vrienden gaat zeggen dat ik psychisch gestoord ben, een catfish ben en zelf geen vrienden heb.. Dan ben je niet goed bezig als ‘vriend’, toch?”, foetert Yanne.

En Harrie

“Het was gewoon alles bij elkaar. Het bleef zich opstapelen.” Maar dan grijpt Luca in, door te onthullen dat Yanne zelf ook niet eerlijk is geweest. Ze heeft namelijk Harrie gezoend. Harrie bevestigt dat, waarna Lars wegloopt uit de studio en vanuit de coulissen een decorstuk de studio ingooit (!), vermoedelijk bedoelt voor Harrie. Wauw..

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

Lars en Yanne.
Lars gooit een decorstuk richting Harrie.