Ex on the Beach

EOTB-Renan wil ‘neppe’ Brody Bad in elkaar timmeren

Brody Bad, ook wel bekend als El Loco, maakte tijdens zijn verblijf in Ex on the Beach Double Dutch niet al te veel vrienden. Zo zou mede-EOTB’er Renan Hellemans hem wel een lesje willen leren, in de ring van het televisieprogramma Boksing Influencers.

Renan: ‘Niet leuk om te zien hoe Brody tegen mij deed daar’

“Voor mij was het redelijk personal wat er in de villa gebeurde”, legt Renan zijn motivatie voor een uitdaging richting Brody uit, aan Shownieuws. “Voor hem is het misschien al afgehandeld, maar als ik het terugkijk knaagt het wel. Het is gewoon niet leuk om te zien hoe hij tegen mij deed daar.”

“Ik kwam aan in de villa, alles leuk en aardig, iedereen gewoon rustig begroeten. Toen kwam ik bij Brody en hij begon meteen: ‘ik ben Brody, king of the villa.’ Hij had direct een grote mond, maar dan moet je wel begrijpen dat ik er alles aan doe om King of the Villa te worden en zijn kroon af te pakken. En dat is redelijk gelukt!”

‘Zonder camera’s deed hij opeens alsof hij mijn vriend was’

De spanningen liepen hoog op, vertelt Renan verder. “Er was een moment dat Mezdi in de villa kwam en een klein akkefietje tussen hem en Brody ontstond. Daar had Brody een klap gekregen, toen hij op de grond werd gegooid had hij veel last van zijn arm. Toen werden Brody en Mezdi apart gehouden, iedereen was met Mezdi aan het praten en ik ging juist bij Brody checken hoe het met hem was.”

“Door mijn basketbalcarrière destijds heb ik wel wat verstand van sportblessures, breuken en kneuzingen. Ik checkte of hij naar het ziekenhuis moest en was bezorgd over hem. Toen was hij ineens mijn vriend en kon hij wel normaal doen, toen de camera’s niet draaiden. En toen draaiden de camera’s later wel weer en was ik ineens weer zijn grootste vijand. Hij is redelijk nep. Toen werd het personal, hij gooide mijn spullen naar buiten en dergelijke.”

De broer van Brody Bad heeft een relatie gehad met EOTB’s Viktor. Later dook Renan in bed met haar, en dat zorgde voor een knallende ruzie en zelfs bedreigingen vanuit ‘kamp-Brody’ richting Renan.

‘Brody deed zich anders voor dan hij echt is’

Volgens Renan is Brody niet zichzelf geweest in EOTB. “Ik hoor van veel mensen dat Brody zich heel anders heeft voorgedaan dan hij echt is. Ik durf te wedden dat bepaalde uitspraken van hem wel overdreven waren.”

Later claimde Brody dat hij ‘een geslachtsdeel van 19 centimeter heeft. “Ik heb geen idee hoe groot de lul van Brody is, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat iemand van 1 meter 60 een piemel van 19 centimeter heeft hangen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar er is niemand in de villa die het zou kunnen bevestigen. Er is ook geen ex van hem aangespoeld, dat snap ik niet, althans, je moet daar wel exen voor hebben…”

Renan daagt Brody uit voor Boksing Influencers

En dus wil Renan tegenover Brody komen te staan in de boksring. “Ik ben er vrij zeker dat hij in de eerste ronde al ten onder gaat. Op tv was het niet de plaats om te vechten, maar als het in een ring gebeurt, kan het wel. Ik zou daar wel willen zien hoe hij nou echt is en laten zien dat hij met de foute persoon bezig is geweest.”

Onlangs daagde Brody zelf al rapper Bravo uit voor een gevecht in de ring. Dit belooft allemaal nog wat!