Love & Reality
Odim Sharon

EOTB-Odim haalt uit naar haters, Sharon in zevende hemel

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Ex on the Beach-Odim haalt uit naar haters

Odim heeft de gemoederen in de eerste week van het nieuwe jaar flink beziggehouden. Zo zou hij vlak na de geboorte van zijn eerste kindje met Jorney zijn vreemdgegaan. Hij haalt nu op Instagram uit naar alle haters. Bij een foto van zichzelf schrijft hij: “Hoe wil je oordelen als je niks bedraagt?” Odim is het dan ook overduidelijk niet eens met alle haat die hij momenteel over zich heen krijgt.

Odim haters

EOTB-Sharon in zevende hemel met kindje

Sharon werd vorig jaar voor het eerst moeder. We leerden haar kennen in Ex on the Beach waar ze samen met haar tweelingzus Esmee al snel uitgroeide tot ‘Terror Twin’. Inmiddels draait het leven van Sharon vooral om poepluiers, slaapliedjes en spenen. Desondanks is ze dolgelukkig met haar kleine meisje en deelde ze op haar Instagram Story onderstaande foto waarbij ze schreef: “It’s you and me”.

Sharon Ex on the Beach kindje