Love & Reality

EOTB-Lesley onthult haar ‘zwakke plek’: “Een soort blinde vlek”

Lesley Verspille was misschien wel dé smaakmaakster van Ex on the Beach: Double Dutch aflevering 1. De beauty is niet bang om door te laten schemeren dat ze gek is op het bedrijven van de liefde. Maar de liefde an sich? Daar wil ze niets van weten.

Bang voor de liefde

Aan de Grazia vertelt Lesley namelijk: “Ik word helemaal niet snel verliefd, gelukkig niet, zeg! Eerlijk is eerlijk, als je verliefd wordt kan het heel leuk zijn, maar het is eigenlijk een zwakke plek”, vindt ze. “Je hebt dan heel hoge pieken, maar ook heel diepe dalen. Als je niet verliefd bent, is dat gewoon stabiel.”

Lesley (23) vreest het gezegde ‘liefde maakt blind’ overduidelijk. “Je krijgt dan toch een soort van blinde vlek. Sommige dingen vallen je dan niet meer op en sommige dingen zie je dan niet meer. Als je niet verliefd bent, ben je altijd scherp omdat je gevoelen je hersenen dan niet overnemen.”

Tot dusver had ze twee serieuze relaties, maar die waren beiden niet al te succesvol. “In die ene was ik nog best wel jong en hadden we vaak ruzie en ook met mijn andere ex had ik eigenlijk best vaak ruzie.” De kans is dan ook groot dat we net die twee heren terug zullen gaan zien in EOTB, toch?

EOTB Facebookgroep

Wil jij nou niets missen van al het nieuws rondom Ex on the Beach: Double Dutch? Word dan hier lid van onze EOTB Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)