Love & Reality
Odim Jurney Davey Shani

EOTB-Jørney verklaart Odim de liefde, ook Shani en Davey dolgelukkig

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Jørney verklaart Odim de liefde

Het afgelopen Ex on the Beach-seizoen heeft verschillende koppeltjes opgeleverd. Al in de villa groeiden Jørney en Odim steeds dichter tot elkaar totdat hij naar huis werd gestuurd. Op Instagram post Jørney nu een foto met daarbij een liefdesverklaring voor Odim. “Vanaf dag 1 dat we terug waren uit de bijzondere ervaring eotbdd, zijn we niet meer van elkaar weg geweest”, schrijft ze erbij. Alhoewel het niet altijd vlekkeloos verloopt tussen de twee, hebben ze elkaar wel helemaal gevonden.

Ook Shani en Davey hebben de liefde gevonden

Ook Shani en Davey hebben elkaar in Ex on the Beach helemaal gevonden. Alhoewel het even duurde tot er echt een leuke jongen voor Shani binnenkwam, vond ze die wel met Davey als ex van Jørney. Op Twitter deelt ze een foto met daarbij onder meer: “Wij zijn afgelopen maanden gegroeid tot een sterk koppel die weer en wind aankan. Zijn nu honderd procent klaar om samen de rest van ons leven te delen.”

Davey Shani

Big Brother-Jill toont bikini-body

Big Brother-Jill heeft weer van zich laten horen. De winnares van Big Brother heeft op Instagram een aantal foto’s gedeeld waar ze haar bikinibody toont. Al in het programma liet Jill meermaals weten zo nu en dan onzeker te zijn over haar lichaam. Tegenwoordig wil ze dat iedereen gewoon zichzelf is, omdat je dan tenslotte al mooi genoeg bent.