Love & Reality

EOTB-Imke geniet volop van zomerweer, Channah in de wolken

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

EOTB-Imke geniet volop van zomerweer

Het seizoen van Ex on the Beach zit er weer op, maar ook terug in Nederland en België gebeurt er weer van alles. Imke geniet met volle teugen van het zomerweer. Op Instagram plaatste ze een kiekje in een rode bikini met daarbij de tekst ‘Beach Day’. Ze bracht een bezoekje aan Knokke-Heist. Op de foto reageert niemand minder dan Dusty met de tekst: “Lievieeee❤️❤️”.

Channah Koerten in de wolken door Rumi

In het verleden deed ook Channah Koerten mee aan Ex on the Beach. Later deed ze nog even mee aan Temptation Island, maar dat programma moest ze verlaten toen bleek dat ze in verwachting was. Nu plaatst Channah op Instagram een prachtige foto van haar dochtertje Rumi. Zij staat model voor een campagne van Zara.

Groepje MAFS-kandidaten komt opnieuw samen

Uit het meest recente seizoen van Married at First Sight is geen blijvend stelletje ontstaan. Toch blijken de kandidaten van dit seizoen en de afgelopen seizoenen het wel goed met elkaar te kunnen vinden. Zo was er dit weekend weer een meeting bij de opening van Moani Conceptstore. Daar waren Antoine, Chantal, Danny, Daisy en Aron bij aanwezig. De Conceptstore is afkomstig van oud-deelneemster Kimberly.