Ex on the Beach

EOTB-Hengst Harrie krijgt eigen televisieserie

Ex on the Beach Double Dutch All Stars is inmiddels al een tijdje afgelopen, maar dat betekent niet dat we niets meer gaan horen van de deelnemers. Zo krijgt hoofdrolspeler Harrie Snijders een eigen serie.

‘Harrie: van het kamp naar de ring’

Dat meldt de zender Spike. ‘Met de realityserie Harrie: van het kamp naar de ring geeft Spike een exclusieve inkijkje in het leven van reality-ster Harrie. Hoe zorgt hij ervoor dat hij zijn ‘ring roest’ weg traint en mentaal niet te breken zal zijn tijdens de wedstrijd?’, valt er te lezen in een persbericht.

Er wordt ingezoomd op het leven van Harrie en zijn gezin op het kamp. ‘Hij introduceert ons aan zijn liefdevolle en kleurrijke familie, neemt ons mee naar zijn vrienden en laat zien hoe bijzonder en warm de cultuur op het woonwagenkamp is. Naast zijn voorbereiding op de amateur bokswedstrijd zien we iedereen voorbijkomen: zijn ouders, oma, tante Liesbeth en natuurlijk ontbreekt zijn hondje Pablo niet.’
‘Ik kijk er heel erg naar uit dat Nederland ook een andere kant van mij leert kennen’
De Ex on the Beach-ster reageert zelf: “Ik kijk er heel erg naar uit dat Nederland ook een andere kant van mij leert kennen tijdens ‘Harrie: van het kamp naar de ring’. Een kant vol met mijn ambities, mijn familie, topsport en natuurlijk ook de nodige gezelligheid! Ik wil iedereen kennis laten maken met mijn afkomst: het boksen en het leven van reizigers op een woonwagenkamp.”
De serie gaat op maandag 23 september om 21.30 uur van start. Er komt wekelijks een nieuwe aflevering op Spike.
Hier kreeg je al eens een inkijkje in het gezin van EOTB-Harrie: