Love & Reality

EOTB-Esmee onthult waarom ze ruzie heeft met Twin Sharon

Onlangs werd bekend dat Sharon en Esmee Ipema elkaar al een tijdje niet meer zien, vanwege spanningen onderling. Aan Shownieuws legt laatstgenoemde uit hoe dat zo is gekomen.

Waarom EOTB-Twins Sharon en Esmee ruzie hebben

“Tot ons 17e jaar zijn wij dag en nacht samen geweest waardoor wij ook weinig sociale contacten in ons leven hadden met andere mensen. Toen dachten we natuurlijk nog dat we voor altijd samen zouden blijven tot dat we een bepaalde leeftijd kregen en wij allebei onze eigen mensen begonnen te leren kennen”, vertelt Esmee.

Dat Sharon een nieuwe vriend heeft, zit ook dwars. “Omdat wij tweeling zijn, kijken we heel erg tegen elkaar op en zijn we heel jaloers op elkaar. Momenteel heeft zij nu een nieuwe vriend en dat was voor mij de druppel. Zij kiest haar nieuwe vriend boven mij.”

‘Zij kiest haar nieuwe vriend boven mij’

Ook de onzekerheid van Sharon is een probleem, denkt Esmee. “Sharon is een beetje onzeker en mensen zeggen altijd al dat ik knapper ben dan haar. Omdat zij zo onzeker is kijkt ze tegen mij op en maakt ze d’r elke keer een strijd van. Als wij dan ergens zijn wil ze zo graag geliefd worden bij andere mensen dat ze mij iedere keer aan de kant zet. Ze kiest altijd iemand boven mij en pas achteraf heeft ze spijt!”

Ze hoopt nog altijd op een happy end. “Ik vind het zelf heel erg. Ik weet dat als Sharon veranderd, dat het dan goed kan komen. Het liefst wil ik dat we niet aan relaties denken en gewoon die bekendheid voortzetten. Alles wil ik met haar doen, de wereld rondreizen etc. Maar dan moet ze wel veranderen.”

Esmee besluit met een boodschap voor zus Sharon: “Ik wil haar laten weten dat ik dag en nacht aan mijn wederhelft denk… want die ontbreekt nu!”