Love & Reality
Djessy Rodanya

EOTB-Djessy showt zwangerschapsbuik, Temptation-Rodanya deelt superschattige foto

Op tv kunnen we een deel van de levens van veel influencers een tijdje volgen, maar ook in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl regelmatig een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

EOTB-Djessy showt zwangerschapsbuik

Ex on the Beach-deelnemer Djessy maake vorig jaar bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Samen met Jim verwacht ze binnenkort een meisje. Nu deelt ze op Instagram een foto waarop ze haar zwangerschapsbuik toont. Op 8 maart 2022 is Djessy uitgerekend, maar nu al vraagt ze zich af of die buik nog wel verder kan groeien. Hieronder zie je de prachtige zwangerschapsfoto’s van Djessy.

Temptation-Rodanya deelt superschattige foto

Rodanya, bekend van haar deelname aan Temptation Island met Morgan, deelde in het verleden ook regelmatig foto’s van haar zwangerschapsbuik. Inmiddels is ze de gelukkige moeder van twee kindjes: een jongetje en een meisje. Op Instagram deelt ze nu een vertederende foto van haar twee kindjes. Zo draagt Levay zijn zusje Feyla in zijn handen. Cuteness overload!