Love & Reality
Ellen Ex on the Beach

Ellen in Ex on the Beach: Double Dutch piepjong ‘Duracell-konijn’

Ellen is in Ex on the Beach: Double Dutch de jongste van alle originals: de blondine is pas negentien lentes jong. Maar wees maar niet bang, want deze half-Vlaamse, half-Spaanse pittige tante staat haar vrouwtje wel. Daar hoeven we ons zelfs in de hectische EOTB-villa geen zorgen over te maken. Hoogste tijd voor een nadere kennismaking met deze kleine energiebom.

Ellen original in Ex on the Beach: Double Dutch

Op haar Instagram-pagina voert de half-Vlaamse, half-Spaanse Ellen het motto ‘haz lo tuyo’ aan: Spaans voor ‘doe je ding’. En dat is ook precies hoe deze beauty haar leven probeert in te vullen: door lekker haar eigen ding te doen. Dit jaar hoort daar dus ook meedoen aan Ex on the Beach: Double Dutch bij. Eén ding weten we zeker: Ellen zal de nodige energie het huis in brengen, want vriendinnen omschrijven haar met recht als ‘een Duracell-konijntje’.

Ellen is de jongste van alle EOTB-orginals

Verder is Ellen iemand die lekker recht voor haar raap is en het hart op de tong heeft. Als ze iets (of iemand) wil, gaat ze daar volledig voor en laat ze zich door niets of niemand nog afremmen. Haar valkuil is dat ze zo nu en dan wat impulsief kan zijn. Maar ja, anders zou ze toch ook nooit meegedaan hebben aan Ex on the Beach: Double Dutch? In haar vrije tijd gaat Ellen graag op pad met haar hechte vrienden/vriendinnengroep, het allerliefst pakt ze het vliegtuig om warmere oorden zoals Portugal of ‘haar’ Spanje te bezoeken, voor wat extra Vitamine D.

Onschuldig uiterlijk, maar van binnen…

Mensen vermoeden dat Ellen onschuldig is, omdat ze er ‘als een poppetje uitziet’. Maar schijn bedriegt. Zelf zegt Ellen: “Ik ben denk ik de eerste deelnemer die meer natuurlijk gaat zijn. Ik lijk wel op een poppetje, zonder iets aan mezelf gedaan te hebben.” Ze omschrijft zichzelf als ‘klein en pittig’, wij zijn nu al razend benieuwd of er iemand in de villa straks in deze hete peper durft te bijten. Pas op: Ellen bijt terug!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

➡ De andere EOTB-deelnemers 2023: Dylan | Giorgina | Janey | Joey | Jonna | Marc-Junior | Michelle

@mtvnederland Ellen: “Ik ben denk ik de eerste deelnemer die meer natuurlijk gaat zijn. Ik lijk wel op een poppetje, zonder iets aan mezelf gedaan te hebben.” ✨ #EOTBDD #exonthebeachdoubledutch #exonthebeach ♬ sonido original – SONGS

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door haz lo tuyo b (@ellenofficial__)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door haz lo tuyo b (@ellenofficial__)