Love & Reality

Efrain haalt snoeihard uit naar makers Temptation Island

Al sinds aflevering 8 kijkt Efrain Balochie niet meer naar zichzelf in Temptation Island. De vriend van Aylin is er helemaal klaar mee dat hij, zo zegt-ie zelf, volledig verkeerd in beeld wordt gebracht door de mensen de montage/productie.

‘Zit te kijken naar iemand wie ik totaal niet ben’

“Ik zit gewoon te kijken naar iemand wie ik totaal niet ben”, foetert Efrain. “Maar ik ben niet de enige…” Efrain deelt namelijk een screenshot van een gesprek met een andere, nog onbekende deelnemer die ook is afgehaakt. “Pfff vind het echt dom. Ze zenden telkens bijna niks van de date van weggekraste naam en mij uit, of dat er te zien is dat we wel een echte klik hadden, maar gooien er wel even leuk in dat ik zeg dat ik hem echt leuk vind..”

‘En ik ben niet de enige..’

Het gaat dus om een vrouwelijke single die op date is geweest. Daarom zetten wij ons geld op Noëlle, die op pad ging met Wouter en later aangaf zelfs ‘een stapje terug te willen doen’ omdat ze Wouter echt leuk begon te vinden. Van hun date an sich hebben we echter niet heel veel terug gezien. Efrain kreeg verder ook nog de vraag ‘met wie hij het minst kon opschieten’. “Productie… sommige dan.”

All for the fame

Eerder erkende Efrain al dat hij en Aylin simpelweg voor de fame meedoen aan Temptation Island. Tegenover LoveReality zei hij: “Alsof er ook maar één iemand meedoet om echt ‘de liefde te vinden’.. Even serieus, alsof wij de enige mee doen voor de fame. Iedereen doet mee voor de fame.” Efrain was de eerste die dat hardop uitspreekt, waar de rest vaak blijft volhouden dat ze ‘voor de liefde meedoen’. “Maar ik ben een ‘eerlijke player’, toch!”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!