Love & Reality

Eerste twee afleveringen Free Love Paradise: Temptation Island is er kinderspel bij

In navolging van onder meer De Villa, Temptation Island en Ex on the Beach is in België deze week Free Love Paradise van start gegaan. En net als je denkt dat het niet gekker, chaotischer en vooral verbazingwekkender kon in de realitywereld, wordt dat alles nu maximaal overtroffen.

Nederlanders en Belgen

Free Love Paradise is een soort Temptation Island, maar dan met toestemming om met andere mannen en/of vrouwen het bed in te duiken. Het wordt gepresenteerd door de Belgische Sean Dhondt en de Nederlandse Froukje de Both. Er zijn in totaal zes deelnemende koppels: drie uit België, en drie uit Nederland. Het zijn allen zeer verschillende mensen, maar wel met één overeenkomst: ze willen de monogamie op de proef stellen, en testen of een open relatie iets voor hun is.

De deelnemers:

Awkward

In de eerste twee afleveringen maken de koppels – nog vrij onschuldig – kennis met elkaar. De ongemakkelijkheid spat er vanaf, ook al proberen sommigen van hen wel het ijs te breken door pikante vragen te stellen. De Nederlandse Mariska merkt echter terecht op dat het allemaal ‘nog wat geforceerd overkomt’. Dat gold ook voor een eerste kus, die van dame tot dame ging: Shantie en Cristina zetten de eerste stap. Dit dan weer tot een vrij bizarre woede-uitbarsting van de vriend van Shantie, Pieter. Hij lijkt toch iets minder open te staan voor een open relatie, dan hij dacht.

Het vuur laait op

En zulke scenario’s gaan nog veel vaker voorbij komen. Zo wil Lenny graag een trio met zijn vriendin Tamara en een extra dame. Aan aanbod geen gebrek, want in aflevering 2 belanden de koppels in de ‘Secret Garden’, waar een flink aantal vrijgezelle dames en heren – die best ‘het derde wiel aan de wagen’ willen spelen – op ze te wachten. Een paar van hen maken een uitstekende indruk en maken dus een goede kans op het completeren van een trio, of simpelweg het bedrijven van de liefde met één van de dames uit een koppel. Het belooft nog een krankzinnig en choquerend seizoen te worden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vind jij #temptationisland al heftig? Wacht maar tot je #FreeLoveParadise hebt gezien! 😱😱🔥

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op