Love & Reality

‘Eerste drie deelnemers Love Island UK 2021 uitgelekt’

Het is nog wel eventjes wachten tot het seizoen van start gaat, maar nu al zouden de eerste drie deelnemers aan Love Island UK 2021 uitgelekt zijn. De krant The Mirror claimt de onderstaande namen in handen te hebben gekregen.

Nigel Benn's son Harley has reportedly 'signed up' to star on this year's Love Island

Harley Benn (24)

Harley Benn is de zoon van professioneel boxer Nigel Benn. Vaderlief kreeg Harley uit een affaire met Lisa Andrews, terwijl zijn toenmalige vrouw vrouw Carolyne óók zwanger was, schrijft de krant. Hoewel Harley middengewicht-kampioen in de ring is, heeft hij ook een zachte kant. Voor zijn werk doet hij namelijk cursussen voor jongeren om hun agressie problemen te verhelpen, en ze mentaal stabiel te krijgne/houden.

Alexis Bailey is a fire performer rumoured to be starring on this year's Love Island

Alexis Baileu (21)

Alexis Bailey is een multi getalenteerde danseres. Ze ‘houdt erg van seks, waar ze enorm open over is, en is niet vies van een feestje’, klinkt het. Het lijkt wel zeker dat zij de nodige drama en sensatie naar de villa kan gaan brengen, want Alexis heeft haar hart op d’r tong.

Bosses have reportedly signed James Price for this summer's Love Island series

James Price (23)

En tot slot partyboy James Price uit Chelsea, Londen. Hij heeft al een verleden met voormalig Love Island-ster Lucie Donlan en valt dan ook op blondines. James wordt omschreven als ‘cheeky, fun and handsome’. Op Love Island zou hij dan eindelijk de ware willen gaan tegenkomen.