Temptation Island VIPS

Eerste beelden Temptation Island VIPS verschenen

Pommeline huilen

De eerste beelden van het nieuwste seizoen van Temptation Island VIPS zijn verschenen. Het reguliere seizoen van de reeks werd dit jaar bestempeld als ‘saai’, maar dat lijkt bij Temptation Island VIPS absoluut niet te gaan gebeuren. In de eerste beelden die Videoland naar buiten heeft gebracht vloeien de tranen rijkelijk.

Veel verdriet

Videoland heeft de eerste beelden van Temptation Island VIPS 2019 naar buiten gebracht via YouTube. Met meer verleiders dan ooit is het de vraag of de relaties de ultieme test aan kunnen. “Dit wordt zonder twijfel de beste Temptation ooit”, laat Julia al weten in de eerste beelden. Van haar is al duidelijk dat ze na het programma veelvuldig is gespot met Fabrizio. Het is niet ondenkbaar dat Fabrizio zijn Pommeline met haar heeft bedrogen, want later in het filmpje zien we hoe zij huilt. “Hij zei tegen mij: We gaan trouwen.”

Ook Damian kan zich niet helemaal gedragen. “Ik ben gisteren meteen wel iets te ver gegaan”, horen we hem zeggen in het filmpje. Ook Channah spreekt merkwaardige woorden uit: “Als ik jou aankijk, dan denk ik al: ‘Ja’.” Gevolgd door beelden waarin we te horen krijgen dat Thomas zich nog maar moeilijk in kan houden. Bij een kampvuur barst zijn vriendin dan ook in huilen uit: “Hij zet me zo voor schut op tv. Dit kan toch niet.”

In de beelden is verder te zien hoe iemand flink aan het vechten is. De eerste beelden maken dan ook één ding duidelijk: Dit seizoen gaat allesbehalve saai worden. Of er een stel is dat de relatietest goed heeft doorstaan, is na het zien van de eerste beelden nog maar zéér de vraag. Het nieuwe seizoen gaat op 27 juni van start op Videoland.

Bekijk de eerste beelden van Temptation Island VIPS