Love & Reality

Eerste beelden Belgische Bachelor met Fabrizio beloven héél veel goeds

Vandaag heeft de Belgische zender Play4 de eerste beelden van het aanstaande Bachelor-seizoen, met Temptation Island-icoon Fabrizio Tzinaridis als de man van de rozen, naar buiten gebracht. En die beloven heel veel goeds.

Eerste beelden

Op de beelden, ingesproken door voice-over en Fabrizio’s rechterhand Goedele Liekens, zien we dat Fabrizio er lustig op los date, flirt en zelfs kust. De namen van de dames zijn nog niet bekend, maar het oog valt gelijk op een knappe blondine van wie Fabrizio behoorlijk gecharmeerd lijkt (foto hierboven). Zou de tattookoning dan écht de liefde gaan vinden?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

Goedele

Eerder zei Goedele al eens heilig in de slagingskans van Fabri te geloven. “Waarom zou dat niet kunnen? Je mag je niet blind staren op die cameraploeg. Hoeveel koppels ontstaan er niet tijdens een week skivakantie? Als Fabrizio op zoek is naar een echte connectie, zoals hij beweert, is dit net de uitgelezen plek om een vonk te doen overslaan. Hij wordt gedwongen om écht met die meisjes te spreken. Niet zoals Tinder, waar je iemand naar links kan swipen omdat ‘ze een beetje raar kijkt op de ­foto’. We geven soms zo snel iemand op, ­gewoon omdat we geen genoegen willen nemen met minder dan perfect. Maar ‘perfect’ bestaat niet.”

Fabrizio

Fabrizio zelf kijkt ook uit naar de uitzendingen, al vond hij het ook wel erg spannend. “Ieder mens is uniek en ieder persoon heeft zijn/haar eigen perceptie, maar hoe zullen de vrouwen mij gaan zien? Hoe goed kennen ze mij? Of denken ze mij te kennen. Kennen ze mij überhaupt? Veel vragen waar ik binnenkort hopelijk antwoord op mag gaan krijgen. Ik vind het alvast super spannend!” Het is nog niet bekend wanneer De Bachelor in België van start gaat; Play4 houdt het nog bij ‘binnenkort’. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Lees ook: Hoe kan ik de Belgische De Bachelor met Fabrizio kijken in Nederland?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)