Love & Reality

Edo Salihovic in Love Island één van de Casa Amor-hunks

Edo Salihovic maakt in Love Island zijn entree als één van de mannen die in de Casa Amor-week hun slag moeten gaan slaan. De fitnessatleet is van Bosnische afkomst en vastberaden een plekje in de villa te verdienen.

Edo Salihovic in Love Island

Edo Salihovic is 20 jaar oud en doet steeds meer modellenwerk. Niet heel gek, gezien zijn looks. Verder is de in Bosnië geboren spierbundel ook ondernemer én fitnessatleet. Een bezige bij, dus. Op de sociale media zien we meermaals zijn bijnaam The Balkan Hero voorbij komen. Tegenwoordig woont hij echter in Emmen.

In januari 2019 werd Edo Salihovic zelfs verkozen tot de mooiste man van Emmen. Daardoor deed hij mee aan de finale van de race om de titel mooiste man van Nederland, die een jaar daarvoor nog werd gewonnen door Luca Derin, bekend uit het Videoland Only-seizoen van Love Island.

Edo verrast de dames in Casa Amor-week

Naar eigen zeggen ‘houdt Edo wel van flirten en contact maken met nieuwe mensen’. Verder is hij een echte billenman en komt hij voor zichzelf: “En mocht ik een goede klik krijgen met een meisje, ga ik dat zeker niet uit de weg.”

In eerste instantie richt Edo zijn pijlen, net als meerdere andere Casa Amor-mannen, op Eilish. Maar wie weet verrast Cupido en schiet hij wel raak voor Edo bij een andere dame!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☘️

Een bericht gedeeld door (@edosalihovicc) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Begin weer terug te komen op mijn oude niveau hoe gaat jullie progressie?

Een bericht gedeeld door (@edosalihovicc) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Training going great

Een bericht gedeeld door (@edosalihovicc) op