Love & Reality

Dylan Suls in Love Island blikvanger tijdens Casa Amor-week

Dylan Suls maakt in Love Island seizoen 2 zijn entree als extra vrijgezel in de Casa Amor-week. De Belgische zaalvoetballer is gelovig, maar hetgeen waar hij het meest in gelooft is toch nog altijd de ware liefde.

Dylan Suls in Love Island

Dylan Suls is 23 jaar en is voor de kost sportanimator voor kinderen. Bovendien werkt hij als bartender in Club Carré en richtte hij de zaalvoetbalclub FC Jóvenes, dat inmiddels op behoorlijk hoog niveau speelt. Met Dylan zelf in de hoofdmacht natuurlijk.

Naast zaalvoetballen houdt Dylan er ook van om met zijn vrienden op pad te gaan voor een pintje, maar bovenal vindt de Belgische hunk het nu toch echt wel tijd om de ware liefde te vinden. Op naar huisje, boompje, beestje dus. In de show gaat hij vooral helemaal zichzelf blijven: “Ik ga me niet veranderen en speel geen rol. Dat komt uiteindelijk toch wel uit.”

Dylan Suls in Casa Amor

Dylan Suls is qua uiterlijk een echte stoere mooiboy met tatoeages, maar is van binnen eigenlijk een hele lieve jongen met een groot hart. Op zijn profielpagina lezen we verder: ‘Hij komt uit een traditioneel katholiek gezin en is een echt familiemens. Dylan zelf is ook traditioneel ingesteld en wil later trouwen in de kerk.’

Toch heeft Dylan ook zeker een stoute, ondeugende kant in zich. Voor seks in de villa, voor de camera, deinst hij niet terug. Als het maar met de ware is. Normaliter voelt Dylan al snel een goede klik met iemand, hopelijk vindt hij op Love Island een dame voor wie hij helemaal kan gaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Create your own opportunities..”

Een bericht gedeeld door Dylan S. (@dylansuls) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“What an experience to ride those beasts..“

Een bericht gedeeld door Dylan S. (@dylansuls) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Life begins at night..” Credits: @liamvdp

Een bericht gedeeld door Dylan S. (@dylansuls) op