Love & Reality

Drama voor Roxanne (B&B Vol Liefde): ‘Nu heb ik geen geld meer’

Roxanne Fillion werkt nog altijd keihard aan haar B&B in Noord-Brabant, maar deze week kreeg ze helaas een gigantische dreun te verwerken. Roxanne is namelijk opgelicht door een fake loodgietersbedrijf, zo vertelt ze in haar Instagram Story.

Opgelicht

“Voor alles is een eerste keer.. Ik ben namelijk vandaag opgelicht. Want ik kan me niet voorstellen dat dit zó duur is”, begint Roxanne haar verhaal. “Ik dacht eerst dat het normaal was dat riolering fixen zo duur is. Maar ze maakten natuurlijk gebruik van hoe hoog de nood was, aangezien ik komend weekend weer gasten heb. Ik heb degene gebeld die bovenaan kwam op internet. Zag er betrouwbaar uit – ik weet, dat zegt nog niks. Zonder research gedaan te hebben (wat ik normaal wél doe), alleen de reviews bekeken. Die bleken dus nep te zijn.”

‘Misselijkmakend’

“Toen de riolering gefixt was, was ik helemaal blij. Maar bij het afrekenen dacht ik: ‘Jeetje, wat veel geld..’ En ik zei ook tegen de loodgieter dat ik dat wel erg veel geld vond. Toch heb ik betaald en nu denk ik achteraf: dit klopt niet. Ik ben er de hele middag ziek van geweest. Ik vind het zó zonde van mijn geld.. Zo misselijkmakend. Ik heb echt gehuild”, erkent Roxanne verder. “Dan werk je hard voor je geld en gaat het zó makkelijk naar dieven.. Nu neemt mijn vriendje mi mee uiteten omdat hij het zó zielig vindt, en omdat ik geen geld meer heb..”

➡ Niets missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Sluit dan aan bij onze B&B Vol Liefde Facebook groep!