Love & Reality

Donny Roelvink en zijn vriendin Janice hebben groot nieuws te vertellen

Donny Roelvink bracht onlangs zijn nieuwe nummer Allang uit, zoals reeds te lezen was in onze Instaflits. Dit nummer is mede gecreëerd door zijn vriendin Janice Blok, zo vertellen de tortelduifjes voor de camera van RTL Boulevard.

Donny Roelvink en Janice willen samen gaan wonen

Janice helpt hem de laatste weken steeds meer bij het uitbrengen van muziek, en dus vroeg Donny haar onlangs of ze hem ‘officieel’ wilde gaan helpen in zijn carrière. “Op dit moment doe ik vooral het management”, vertelt Janice trots. “Mails beantwoorden, social media.. Uiteindelijk proberen we samen ergens naar toe te werken en een nieuw concept op te zetten.”

“Vaak wil je privé en zakelijk gescheiden houden, dat was wel een dingetje. We hebben ook gezegd: als we ’s avonds op de bank zitten, gaan we het niet meer over werk hebben”, vult Donny aan. Momenteel woont Janice nog in Rotterdam, Donny in Amsterdam. Maar daar zou snel verandering in kunnen komen, want Janice neigt naar een verhuizing naar de hoofdstad om in te trekken bij haar liefje. “Ik zou dat wel willen, ja. Ik sta er voor open.”