Love & Reality

Donny Navajas Sanchez in Love Island NL het half-Spaanse model

Donny Navajas Sanchez heeft in Love Island NL 2021 zijn entree gemaakt. In week 2 wandelde hij uit het niets de villa binnen en richtte hij gelijk zijn pijlen op Esmee en Rowenna: zware concurrentie voor met name Job en Morris, dus.

Donny Navajas Sanchez in Love Island NL 2021

Donny Navajas Sanchez is 28 jaar oud en is deels van Spaanse afkomst. Hij heeft jarenlang verschillende baantjes gehad, van beveiligingsmonteur tot wakeboard-instructeur, en van accountmanager tot beveiligingsadviseur. Zijn grootste passie is echter altijd al modellenwerk geweest, en dat gaat hem bijzonder goed af.

Zo heeft Donny inmiddels voor de grote kledinglijnen ter wereld gewerkt, en woonde hij zelfs enkele jaren in Italië vanwege zijn job. Wie weet heeft hij Francesco, een ander topmodel die Italiaanse roots heeft, al wel eens voorbij zien komen.

Love Island-Donny topmodel en voetballer met Spaanse roots

Verder is Donny een getalenteerd voetballer en speelde jarenlang in de Tweede Divisie voor Barendrecht. Maar in januari 2019 maakte deze club een einde aan de samenwerking met de aanvallende middenvelder. Dit nadat hij de complete eerste seizoenshelft had gemist wegens zijn modellenwerk in Italië. Hij stond toen juist al op zes duels in elf treffers en sloot af met een hattrick tegen Rijnsburgse Boys. Een eerdere maand in Milaan voor modelwerk was de druppel voor Donny Navajas Sanchez.

“Hij kan uitkijken naar een andere club”, berduidelijkte Rob van den Eijnden, lid van de technische commissie, destijds in het AD. “Hij bleef ook in december al in Milaan en heeft ook afgezegd voor ons trainingskamp. Hij is voor ons een te grote onzekerheid. Wij moeten daarom verder kijken en proberen een andere speler te halen.”

Tijd voor de liefde

Ondanks alle werkzaamheden en zijn inmiddels op de achtergrond geraakte voetballoopbaan vindt Donny het nu wel tijd om de ware liefde te vinden. Zijn Spaanse achtergrond zie je gelijk terug aan de soepele moves en heupen op de dansvloer. Donny zit dan ook boordevol temperament en sensualiteit. Hij erkent gelijk dat hij ‘een grote flirt is’ en zoekt direct naar ‘de klik’. Als die er niet is, is Donny meteen weg.

Want kieskeurig is hij ook zeker. Het zorgt ervoor dat zijn aantal bedpartners nog altijd vrij laag is (al helemaal voor iemand met de looks van Donny). Hij heeft een zwak voor dames die qua karakter en interesses op hem lijken. Op Love Island gaat de spierbundel op zoek naar een meisje met mooie ogen, een sprekende lach en gevoel voor humor. Gaat-ie daar in slagen?

De deelnemers aan Love Island 2021: AliJimJobJoeyMinnMorrisNinaRosaRowennaYasminEsmeeCarlynFrancescoDenizDonny

➡ Niets missen van Love Island? Volg deze Love Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | Love Island 2021 (@donsses)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door | Love Island 2021 (@donsses)